KIINTEISTÖNVÄLITYS JA ASUNNON VÄLITYS OULU JA LÄHIALUEET

Suunnitteletko asuntosi myyntiä tai etsitkö luotettavaa ja asiantuntevaa kaupanvahvistajaa? Kiinteistö Aitta tarjoaa alan kattavinta kiinteistönvälitystä ja asunnon välitystä tarpeitasi vastaavassa kokonaisuudessa. Kauttamme saat laadukkaan ja asiantuntevan kiinteistövälityksen, kohteen stailauspalvelun ennen kiinteistövälitystyön aloittamista, kaupanvahvistajan palvelut sekä muut tarvitsemasi kiinteistöarviot. Palveluksessasi on samalla todella osaava ja innostava korjausrakennusohjaaja, myös ostajan kauppaan innostamisen näkökulmasta. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita koko Oulun läänissä.

KIINTEISTÖVÄLItYSPALVELUN SISÄlTÖ:

Kuvaamme aina välittämämme kohteet ammattitaidolla ilman erillistä korvausta. Stailauspalvelumme tarkoittaa esimerkiksi rakenteiden ja pintojen korjausta, sekä ilmanvaihdon parantamista, varsinkin silloin kun kohde ansaitsee tämän. Stailaus on ainutlaatuista palvelua kiinteistönvälitysalalla.

Esittelemme kohteet tyylikkäästi etuovi.com -palvelussa, sekä myytävässä kohteessa paikan päällä aina asiakkaan kanssa etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Pääsääntöisesti asiakas saa sopia itselleen sopivan ajankohdan esittelylle. Esittelemme kohteita siis kaikkina viikonpäivinä, emme ainoastaan tiettynä viikonpäivänä tai ajankohtina. Yleisesittelyä käytetään työkaluna tarvittaessa, kun kohde on kovan kysynnän alla, tai kun muutoin katsotaan tarpeelliseksi kokeilla tätä.

KIINTEISTÖVÄLItYS HINTA:

Kaupan syntyessä kiinteistönvälityspalvelumme sisältää kaupan järjestelemisen ja kauppakirjojen valmistuksen, sekä asiakirjojen hankinnan. Kiinteistön kaupassa maksat välityspalkkion lisäksi vain kaupanvahvistuskulun. Palkkio maksetaan vain kun kauppa toteutuu.

·  Kiinteistönvälityspalkkiomme hinta on alkaen 2,5 % (sis.alv 24%) velattomasta kauppahinnasta tai kiinteä palkkio alkaen 2000€ (sis. alv 24%).
Neuvottelemme mielellämme asiakkaiden kanssa tapauskohtaisesti.

· Suullisen hinta-arvion kiinteistöstä tai huoneistosta saat maksutta.
· Asunto-osakehuoneiston kirjallinen arvio alkaen 150€ (sis. alv 24%).
· Kiinteistön kirjallinen arvio alkaen 250 € (sis. alv 24%).
· Viranomaispalkkio 120 € (alv 0%)

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

ILMAINEN ASUNNON TAI KIINTEISTÖN HINTA-ARVIO

Tarjoamme ilmaisen asunnon tai kiinteistön hinta-arvion Oulun läänin alueella. 

VARAA ILMAINEN ASUNNON TAI KIInteiSTÖN HINTA-ARVIOINTI

LAADUKAS JA LUOTETTAVA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ OULU JA LÄHIALUEET

Ammattitaitoinen ja luotettava kiinteistönvälittäjä koko Oulun läänin alueella mm. paikkakunnilla Oulu, Kempele, Haukipudas, Muhos, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Arkala, II, Yli-Ii, Nuoritta, Tyrnävä, Pudasjärvi, Puolanka, Vaala, Kestilä, Temmes, Taivalkoski, Kuusamo, Simo ja lähialueet.